آرتروز زانو یكی از عوامل شایع ایجاد درد در افراد بالای 40 سال محسوب می‌شود و شایع‌ترین بیماری تخریبی میان مفاصل بدن است. میزان ابتلا به این بیماری در خانم‌ها نسبت به آقایان بیشتر است.
«یكی از مشكلات شغلی كه در هر كار و فعالیتی احتمال بروز آن وجود دارد، آرتروز است. آرتروز به معنای تخریب غضروف مفاصل زودتر از موعد مقرر است.»

 «با انجام ورزش‌های ملایم به مدت 30 دقیقه در روز می‌توانیم فشارهایی را كه در طول روز به بدن وارد می‌شود، كاهش دهیم. در حقیقت با ورزش به نوعی بدن را در برابر این فشارها تقویت می‌كنیم؛ البته مهم است بدانیم رفت و آمدها چه از خانه به محل كار و بالعكس و چه در محیط كار و منزل، به هیچ وجه جای ورزش را نخواهند گرفت و حتی می‌تواند فشارهای وارد بر بدن را نیز افزایش دهد.»

 ..

ادامه مطلب

ا این ورزش ها درد آرتروز خود را کاهش دهید

 

هم برای جلوگیری از درد گرفتن مچ دست و ابتلا به آرتروز، هم برای مواقعی که به آن مبتلا شده اید، می توانید روزانه چند حرکت نرمشی زیر را در هر حالتی و جایی انجام دهید.

 

۱ خم و راست کردن انگشت ها :
مچ و مفصل دو دست را صاف روبه روی خود بگیرید. عضلاتش را شل کنید. در این حالت فقط بند اول و وسط انگشت هایتان را خم کنید. این کار را نرم و آهسته و بدون هیچ فشاری انجام دهید. تا سه بشمارید و دوباره بند انگشتانتان را صاف کنید.

 

۲ مشت کردن :
انگشتانتان را در حالت کشیده و دور از هم قرار دهید. خیلی نرم و راحت مشت تان را ببندید تا شست دست روی انگشت های دیگر قرار گیرد. به آهستگی مشت تان را باز و دوباره همین عمل را تکرار کنید.

 ...

ادامه مطلب

داروهای درمان اسکلتی و عضلانی (دکتربیژن زواره)

ادامه مطلب

 

صافی کف پا (دکتر بیژن زواره)

ادامه مطلب

آمارگیر وبلاگ