یکی از شایع ترین اختلالات در انحناهای ستون فقرات، گودی بیش از حد کمر است. بسیاری از ما علت کمردردهای خود را گودی بیش از حد کمر می دانیم. این گودی بیش از حد چیست؟ چرا به وجود می آید؟ اصولا آیا کمر انحنایی دارد؟

 

در صورتی که ستون فقرات را از نیم رخ نگاه کنی..

ادامه مطلب

بیماران مبتلا به خار پاشنه اغلب در ناحیه کف پای خود، مخصوصا در ناحیه پاشنه احساس درد می کنند.

متخصص فیزیوتراپی ایستادن طولانی مدت را باعث بروز خار پاشنه به خصوص در افراد چاق دانست و به افراد توصیه کرد: از فشار وارد کردن به این ناحیه پرهیز کنند...

ادامه مطلب

شیوع چاقی رفته رفته در بسیاری از جوامع انسانی در حال افزایش بوده و این مشکل بتدریج بصورت یک اپیدمی درمیابد. مدرن شدن جوامع بخصوص جوامع شهری تاثیر زیادی بر رفتارهای غذایی ما داشته است. امروزه غذای بیشتری نسبت به روزگارهای پیشین در دسترس مردم قرار گرفته و انواع غذاهای آماده در اکثر فروشگاه ها وجود دارد. مردم بیشتر در بیرون از خانه غذا میخورند و این موجب میشود کنترل کمتری بر محتوا و کیفیت غذای خود داشته باشند...

ادامه مطلب

 

در حالت نشسته فشار وارد شده بر مهره‌های كمر،40 درصد بیشتر از حالت ایستاده است.
نشستن به مدت طولانی پشت میز كار مخصوصا اگر بدون تغییر حالت باشد، فشار زیادی به مهره‌های كمر وارد می‌كند. هنگام نشستن پشت میز، بدن باید یك زاویه 135 درجه به خود بگیرد تا فشار وارد بر دیسك‌های كمر كمتر شود.

ادامه مطلب

آرتروز زانو یكی از عوامل شایع ایجاد درد در افراد بالای 40 سال محسوب می‌شود و شایع‌ترین بیماری تخریبی میان مفاصل بدن است. میزان ابتلا به این بیماری در خانم‌ها نسبت به آقایان بیشتر است.
«یكی از مشكلات شغلی كه در هر كار و فعالیتی احتمال بروز آن وجود دارد، آرتروز است. آرتروز به معنای تخریب غضروف مفاصل زودتر از موعد مقرر است.»

 «با انجام ورزش‌های ملایم به مدت 30 دقیقه در روز می‌توانیم فشارهایی را كه در طول روز به بدن وارد می‌شود، كاهش دهیم. در حقیقت با ورزش به نوعی بدن را در برابر این فشارها تقویت می‌كنیم؛ البته مهم است بدانیم رفت و آمدها چه از خانه به محل كار و بالعكس و چه در محیط كار و منزل، به هیچ وجه جای ورزش را نخواهند گرفت و حتی می‌تواند فشارهای وارد بر بدن را نیز افزایش دهد.»

 ..

ادامه مطلب

ا این ورزش ها درد آرتروز خود را کاهش دهید

 

هم برای جلوگیری از درد گرفتن مچ دست و ابتلا به آرتروز، هم برای مواقعی که به آن مبتلا شده اید، می توانید روزانه چند حرکت نرمشی زیر را در هر حالتی و جایی انجام دهید.

 

۱ خم و راست کردن انگشت ها :
مچ و مفصل دو دست را صاف روبه روی خود بگیرید. عضلاتش را شل کنید. در این حالت فقط بند اول و وسط انگشت هایتان را خم کنید. این کار را نرم و آهسته و بدون هیچ فشاری انجام دهید. تا سه بشمارید و دوباره بند انگشتانتان را صاف کنید.

 

۲ مشت کردن :
انگشتانتان را در حالت کشیده و دور از هم قرار دهید. خیلی نرم و راحت مشت تان را ببندید تا شست دست روی انگشت های دیگر قرار گیرد. به آهستگی مشت تان را باز و دوباره همین عمل را تکرار کنید.

 ...

ادامه مطلب

آمارگیر وبلاگ